El projecte de recuperació integral de la capella del «Sagrat Cor» de la Seu de Mallorca es troba en fase de revisió i consulta amb la Comissió Insular de Patrimoni Històric. Aquesta és la situació actual després que el projecte, autoritzat per la Comissió de Centre Històric de Palma, fos suspès per la Comissió Insular.

Per primera vegada, es treballa en la recuperació total d’un espai, la capella, per restaurar els seus elements i revaloritzar-lo com a lloc de culte amb la incorporació d’una obra d’art contemporània dedicada a Ramon Llull, la qual es proposa a través de tres vitralls. El projecte d’aquests vitralls es va triar sota la fórmula d’un concurs internacional, al qual van ser convidats professionals de gran prestigi, i d’un procés de selecció a càrrec d’un jurat compost, igualment, per especialistes de rigor incontestable. El pla de rehabilitació es va presentar públicament el 13 d’octubre de 2016 i respon a una necessitat urgent de rehabilitació integral, atès que la capella està molt deteriorada a causa de les inclemències del temps, sobretot per la seva ubicació davant la mar.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_PROJECTE_DE_RECUPERACIÓ_DE_LA_CAPELLA_DEL_SAGRAT_COR_DE_LA_SEU,_EN_FASE_DE_REVISIÓ&&noticia_id=9866

Por Prensa