Aquest divendres 27 i dissabte 28 de febrer s’ha realitzat a Casa d’Espiritualitat de Pina el curs «Educar en la Interioritat» impartit per Emilia Torres per als claustres dels centres Sant Francesc d’Assís de Mallorca de les Germanes Franciscanes. Aquest curs ja es va realitzar a Ciudad Real i es repetirà els dia 3 i 4 de març a Mallorca.

El curs s’emmarca en un projecte global de tots els Centres Sant Francesc d’Assís (CSFA) de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia a Espanya, Bolívia i Perú. El projecte d'»Educar en la interioritat» pretén millorar la vida diària d’alumnes i mestres, a través d’eines útils i senzilles que els permeten tenir cura del cos, aprendre a estar centrats, cuidar les emocions i millorar l’autoconeixement, per tal d’ millorar la integració dels diferents coneixements impartits a l’escola. «Educar en la interioritat» permet prendre consciència del propi món interior i de la necessitat de conrear-per situar-se en la vida amb solidesa, fonament i horitzó.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ELS_CENTRES_EDUCATIUS_DE_LES_FRANCISCANES_APRENEN_A_»EDUCAR_LA_INTERIORITAT»&&noticia_id=9668

Por Prensa