La imponent església de Santa Maria la Major es va quedar petita durant la Vigília Pasqual. Centenars de fidels de les 8 parròquies de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu s’han congregat en aquesta església d’Inca per celebrar junts la Resurrecció del Senyor. Aquest és el tercer any que en aquesta agrupació de parròquies se celebra una única vigília per expressar la comunió i unitat d’un sol poble que dóna testimoni de Jesucrist ressuscitat. I ja s’ha convertit en un dels gests més sentits de tota la Setmana Santa.
La Vigília ha estat presidida pel rector de la Unitat de Pastoral, Antoni Vadell, qui ha estat acompanyat per tot l’equip de vicaris i diaca que serveixen les comunitats d’Inca, Lloseta, Selva, Caimari, Mancor i Biniamar. També totes les parròquies han tengut una participació molt activa. Hi ha hagut lectors de totes les comunitats i el cor ha estat format per cantaries dels diversos pobles. I durant la celebració s’han beneït els 8 ciris pasquals i les 8 gerres d’aigua nova, que s’han distribuït després a cadascuna de les parròquies.
La Unitat de Pastoral també ha viscut amb goig l’entrada d’un nou membre a la família cristiana, Margarita, que ha rebut els tres sagraments d’iniciació cristiana, el baptisme, la confirmació i l’eucaristia. En l’homilia, Antoni Vadell, ha recordat que el que va canviar la vida a les dones que varen córrer fins al sepulcre el diumenge no va ser el bell record de Jesús, sinó el fet que es trobaren amb el Senyor ressuscitat. I ha animat a tots els assistents a donar testimoni de Jesucrist ressuscitat en tots els ambients, a la família, la feina, les places i carrers.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ELS_CRISTIANS_DE_LA_UNITAT_PASTORAL_DE_LA_MARE_DE_DÉU_ES_REUNEIXEN_A_L’ESGLÉSIA_DE_SANTA_MARIA_LA_MAJOR_D’INCA_PER_CELEBRAR_JUNTS_LA_VIGÍLIA_PASQUAL&&noticia_id=9930

Por Prensa