Un any més els moviments i grups de l’Església de Mallorca s’han reunit entorn al bisbe Sebastià per pregar junts amb motiu de la Vigília del Corpus. És ja el quart any consecutiu que es du a terme aquesta celebració que dirigeixen els diferents moviments de la Diòcesi. Així, els diversos col·lectius es posen en comunió amb l’Església universal “per testimoniar que tots formen part d’un mateix cos que té per cap un sol Senyor, Jesucrist”.

Enguany la Vetla s’ha celebrat per primera vegada a la Porciúncula. Els assistents resaren vespres i després gaudiran d’un moment d’adoració del Santíssim.

“Augmenta la meva fe” és la pregària que Mons. Taltavull va dirigir a l’inici de la seva intervenció. “És l’oració dels apòstols quan veien dificultat per acceptar el missatge de Jesús. Som forts nosaltres en la fe?”. En la mateixa línia, i contemplant la custòdia, afirmà: “Adorar Jesús és contemplar els altres amb aquesta mateixa mirada”.

“Sense mi no podeu fer res” (Jn 15,5) és el lema escollit per a la Vetla d’aquest any: “Unes paraules de Jesús farcides de referències eucarístiques i que constitueixen una veritable exhortació a la unitat en la caritat pronunciades en el context íntim del cenacle”, afirmà Mons. Taltavull en la carta de convidada a la celebració. “El Senyor no amaga als seus deixebles els perills i les persecucions que hauran d’afrontar en el futur, però sap molt bé que el perill més temible no serà aquell que vindrà de fora sinó el que pot sorgir de nosaltres mateixos si faltam a la unitat i la comunió”.

A la Vigília també hi hagué un gest de caritat amb els més pobres, a través dels donatius a Càritas.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ELS_MOVIMENTS_D’ESGLÉSIA_S’UNEIXEN_PER_A_LA_VIGÍLIA_DEL_CORPUS&&noticia_id=10158

Por Prensa