Un any més els moviments i grups de l’Església de Mallorca s’han reunit entorn al Bisbe, Mons. Javier Salinas, per pregar junts amb motiu de la Vigília del Corpus. Ja és el tercer any que es duu a terme aquesta celebració que convoca el Bisbe i dirigeixen els diferents moviments de la Diòcesi. La Vigília es va celebrar el dissabte 28 de maig a la Basílica de Sant Francesc i el lema escollit per a enguany ha estat una cita de l’Evangeli de Joan: “Si sabéssiu quin és el do de Déu”, com una convidada a descobrir la Misericòrdia del Senyor en cadascun de nosaltres.
Els assistents varen resar plegats Vespres i després varen poder gaudir d’un moment d’adoració del Santíssim. Els cants de la celebració varen ser dirigits per Pare Batle i interpretats pel Cor de Lloseta. En l’homilia el Bisbe va recordar que “a qui adoram en l’Eucaristia és a Jesús que s’ha donat sense límits i que continua fent-se present ara en el pa i el vi eucarístic”. I va convidar els presents a viure de l’esperança que ens porta Jesús i a donar-se, com ho va fer Ell, per a sostenir en la fe als germans.
En la Vigília també hi hagué un gest de caritat amb els més pobres, ja que es varen recollir donatius per a un projecte de Càritas d’ajuda als refugiats.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ELS_MOVIMENTS_I_GRUPS_DE_L’ESGLÉSIA_DE_MALLORCA_PREGUEN_JUNTS_EN_LA_VIGÍLIA_DEL_CORPUS&&noticia_id=9041

Por Prensa