Com és ja una costum, coincidint amb el quart diumenge de Pasqua i la festa caputxina de la Divina Pastora, la fraternitat de terciaris franciscans del convent dels Caputxins de Palma va celebrar el seu particular aplec pasqual. Aquesta vegada el lloc elegit per trobar-se fou l’ermita de la Santíssima Trinitat de Valldemosa.

Coincidint amb el setè centenari del Beat Ramon Llull aquesta fraternitat del Tercer Ordre Franciscà Seglar preveu dur a terme una sèrie d’activitats per aprofundir millor en la seva figura i obra. Una d’aquestes fou la del passat dia 17 d’abril, que va permetre conèixer la relació que el beat terciari tengué amb aquest indret, en fundar en el lloc de Miramar el monestir-col·legi per a frares menors missioners i la seva experiència de solitud i contemplació, que esdevingué l’embrió de la vida eremítica a Mallorca.

La jornada va començar amb una senzilla conferència sobre el franciscanisme de Ramon Llull que va preparar Jordi Llabrés, ministre de la fraternitat de terciaris, la celebració de l’Eucaristia a l’oratori de l’ermita que presidí l’assistent espiritual fra Lluis Arrom, ofm Cap, un bon dinar de germanor i una passejada per aquells indrets.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ELS_TERCIARIS_FRANCISCANS_DEL_CONVENT_DELS_CAPUTXINS_CONEIXEN_LA_FIGURA_DE_RAMON_LLULL&&noticia_id=8893

Por Prensa