Mallorca acull del 6 al 8 de març la 38a Trobada de Responsables de Santuaris de Catalunya i Balears, que du per lema “Experiència de l’Amat, missió de l’Amic”. Es tracta d’una trobada d’aquells que treballen en algun santuari o ermita i acullen peregrins i visitants. A la presentació de la trobada va ser present el Bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortès.

Diverses ponències, activitats i visites han permès compartir experiències a l’entorn del paper que tenen els santuaris en l’acollida i l’acompanyament als cristians d’avui. A la vegada, la figura de Ramon Llull ha estat molt present a la trobada, amb xerrades de Mn. Teodor Suau (“Experiència de l’Amat, missió de l’Amic”) i de Mons. Jordi Gayà (“Ramon Llull i el diàleg interreligiós”). També s’han vistat llocs lul·lians com la Real, Lluc, la Basílica de Sant Francesc i la Catedral de Mallorca. Finalment, el P. Manuel Soler, MSSCC, parlarà avui de “La preocupació ecològica des dels santuaris”.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EN_MARXA_LA_38A_TROBADA_DE_RESPONSABLES_DE_SANTUARIS_DE_CATALUNYA_I_BALEARS&&noticia_id=9783

Por Prensa