La Processó amb la Relíquia de la Santa, pels carrers de la vila, s’ha realitzat la vigília de la festa amb la participació de més de 350 persones del poble, totes vestides a l’ample; la nina que aquest any representa la Beateta amb la seva cort d’àngels; l’hereva amb les dames d’honor i l’Ajuntament. La Banda de Música de Montuïri ha acompanyat, amb les seves melodies, tot el recorregut.
Finalitzada la processó s’ha realitzat una ofrena floral i s’ha passat a besar la Relíquia de la Santa dins de l’església.

L’Eucaristia solemne celebrada dia 28 de juliol ha estat presidida pel Vicari Episcopal, Mn. Antoni Vera, i concelebrada pel rector de Valldemossa, els preveres fills del poble i altres sacerdots. Hi han assistit les autoritats civils i militars, els ermitans de Valldemossa, l’hereva i les seves dames d’honor, la Beateta amb la seva cort d’àngels, el Cor Parroquial, el Parado de Valldemossa, la Banda de Música de Montuïri i tots aquells feligresos que han volgut retre homenatge a la Santa, omplint el temple de gom a gom.

Els nins i nines que aquest any han combregat per primera vegada i la Beateta, han estat els encarregats de fer les ofrenes. El Parado de Valldemossa ha interpretat el Ball de l’Oferta.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=FESTA_DE_SANTA_CATALINA_THOMÀS_A_VALLDEMOSSA&&noticia_id=9217

Por Prensa