Francesc J. Bernábeu Bonet serà ordenat diaca el proper 14 de gener a les 17 h a la Parròquia de Santanyí, en el transcurs d’una celebració presidida per l’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull. Bernabéu culmina així, després de sis anys, la seva etapa formativa al Seminari Diocesà. Actualment serveix a les parròquies del terme municipal de Santanyí.

A partir d’ara, el nou diaca tendrà algunes funcions noves: podrà proclamar l’Evangeli i assistir l’Altar, administrar els sagraments del baptisme i del matrimoni, beneir i dur el viàtic als malalts. La seva tasca primordial és tot allò relacionat amb la caritat, a més d’animar les comunitats que se’ls confien. A la celebració també rebrà els vestits propis del diaca, que són l’estola col·locada de manera diagonal —creuada en el cor des de l’espatlla esquerra i unida en el costat dret— i la dalmàtica, vestidura tancada amb mànigues amples, utilitzada sobretot en les grans celebracions i solemnitats.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=FRANCESC_J._BERNABÉU_SERÀ_ORDENAT_DIACA_EL_PROPER_14_DE_GENER&&noticia_id=9611

Por Prensa