El passat dissabte 18 de febrer, una seixantena d’animadors de la fe de tots els bisbats de Catalunya i Mallorca es varen reunir a l’alberg Inout de Barcelona per celebrar la III Jornada Interdiocesana de Pastoral Juvenil organitzada pel Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears (SIJ). Aquest any la jornada es va dedicar a reflexionar sobre l’ecologia, el respecte a la creació i les aplicacions pràctiques per a la pastoral amb joves que es desprenen de l’exhortació del Papa Francesc “Laudato si” sobre la cura de la casa comuna.
El treball en grup, diversos tallers i experiències sobre Natura i Espiritualitat, els Minyons Escoltes, el Raid Goum o el Camí Ignasià i sobretot una apassionant xerrada de l’aventurer ecologista Albert Bosch van ajudar als participants a situar i a tenir més present la qüestió de la cura i respecte per tot el creat en el treball pastoral amb adolescents i joves. Per finalitzar, i a manera de concrecions pràctiques, es va fer entrega d’una senzilla guia del cristià ecològic, consistent en un recull de quinze cites extretes de la Laudato Si del papa Francesc.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=III_JORNADA_INTERDIOCESANA_DE_PASTORAL_JUVENIL:_“CRIDATS_A_DEIXAR_UN_MÓN_MILLOR”&&noticia_id=9749

Por Prensa