S’ha inaugurat un nou Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Càritas al centre de Palma. Aquest està situat en un local de la parròquia de Sant Jaume i és l’inici d’un treball conjunt en acció social entre les diferents parròquies del centre. En concret, en aquest projecte hi participen les parròquies de Sant Jaume, Santa Eulàlia, Sant Nicolau, Sant Miquel, Santa Creu, Sant Sebastià i Sant Alonso Rodríguez.
Aquest centre se suma a la xarxa de CDA que Càritas començà a posar en marxa l’any 2014 per tal de reconvertir la distribució tradicional de productes de necessitats bàsiques en un espai de trobada i dignificació de les persones. La diferència principal és que les persones poden escollir el que necessiten i se’ls retorna la responsabilitat d’administrar la seva economia i organització domèstica.
Ja són vuit els voluntaris de les diferents parròquies que acolliran les persones que siguin derivades al Centre. Aquest no pretén només ser un espai de recollida de productes de necessitats bàsiques, sinó també un lloc d’acollida, escolta i relació, des del qual es pugui fer ressò de les situacions de necessitat i la manca de drets de les persones i arribar a fer una feina d’acompanyament i denúncia.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=INAUGURACIÓ_D’UN_NOU_CENTRE_DE_DISTRIBUCIÓ_D’ALIMENTS_DE_CÀRITAS_AL_CASC_ANTIC_DE_PALMA&&noticia_id=9952

Por Prensa