Una Eucaristia i una festa popular varen ser els punts forts de la celebració que la comunitat de Sant Joan de Déu va oferir a malalts, sanitaris i familiars el passat 4 de febrer amb motiu de la festa del seu titular. L’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, hi presidí una emotiva Eucaristia acompanyat pels interns, treballadors i famílies dels malalts, molts d’ells crònics. Inspirant-se en el passatge del Bon Samarità, proclamat anteriorment, a l’homilia es dirigí als presents amb algunes preguntes per a la reflexió: “Som realment com el samarità que s’apiada del ferit i s’atura? Quantes hores al dia pens en mi mateix i quantes en els altres?” També féu referència a les paraules del Papa Francesc en l’inici de la Quaresma, tot indicant els dos dons que Déu ens regala: “La Paraula de Déu i l’altre”. Una constatació que Sant Joan de Déu va fer realitat a la seva vida: “Quan una persona arriba a aquest punt d’estimar amb bogeria, és perquè Déu li ha tocat el cor.”

Amb motiu de la Festivitat de Sant Joan de Déu, el Superior General, Gmà. Jesús Etayo, s’ha dirigit a tots els que formen la Família Hospitalària en el món perquè segueixin la invitació del seu fundador a ajudar-se els uns als altres cercant el «servei dels més petits i vulnerables de la nostra societat, fent present en el nostre món l’amor de Déu a través de l’hospitalitat segons l’estil de Sant Joan de Déu.»

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=L’HOSPITAL_SANT_JOAN_DE_DÉU_CELEBRA_LA_FESTA_DEL_SEU_TITULAR&&noticia_id=9775

Por Prensa