Amb el lema “Tots a Lluc! Família, l’alegria de l’Evangeli”, el proper 28 de maig se celebrarà la trobada familiar que té lloc cada any “per compartir tots junts la gran alegria que és poder disposar, estimar i sentir-se estimat en família”, afirmen els responsables de la Delegació de Família i Vida.

La celebració tendrà lloc el diumenge 28 de maig a l’Acolliment del Santuari de Lluc a les 12 h, on les famílies que arribaran de diferents indrets de Mallorca participaran a l’Eucaristia d’acció de gràcies, presidida pel bisbe Administrador Apostòlic de Mallorca, Sebastià Taltavull. Acabada la missa es farà un homenatge als matrimonis que compleixen 25 i 50 anys (noces d’or i argent) de casats. La jornada acabarà amb un dinar de germanor (14 h) i animació infantil.

Els matrimonis que compleixen 25 i 50 anys de matrimoni es poden inscriure a www.cofmallorca.com o 971 21 31 00. Com a novetat, enguany s’ha convidat als matrimonis que celebren les seves noces d’or i argent a participar en un concurs enviant una fotografia de les seves noces.

DIA: 28 de maig de 2017
HORA: 12 h
LLOC: Acolliment del Santuari de Lluc

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_DIADA_DE_LA_FAMÍLIA_A_LLUC_HOMENATJARÀ_LES_PARELLES_QUE_CELEBREN_ELS_25_I_50_ANYS_DE_MATRIMONI&&noticia_id=10062

Por Prensa