La Diòcesi de Mallorca s’ha aplegat a la Catedral avui vespre per resar entorn de les relíquies del Beat Ramon Llull. L’ofici de lectures, corresponent al I Diumenge d’Advent, ha estat presidit pel Bisbe Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, acompanyat pels cardenals Angelo Amato, Lluís Martínez Sistach i Antonio Cañizares, així com nombrosos bisbes, preveres i fidels. A la seva homilia, Mons. Taltavull ha fet novament a la saviesa de Déu, “capaç d’inundar la consciència i la intel·ligència humana, fent-nos també capaços d’un anunci joiós, d’un acompanyament fet art d’estimar, d’un llenguatge encisador i entenedor que, en paraules de Ramon Llull, el feia vehicle de l’amor”. Ha acabat amb un desig: “Que la força de l’amor de l’Amat que omplí el cor de Ramon també ens ompli a nosaltres al llarg d’aquest temps d’Advent.”

En acabar els moments d’oració, el poble s’ha acostat a les relíquies per venerar-les.

Les relíquies tornaran a la Basílica de Sant Francesc demà diumenge després de la missa de cloenda de l’Any Jubilar en commemoració del 700 aniversari de la mort del Beat Ramon Llull, que serà presidida pel Cardenal Angelo Amato, prefecte de la Congregació dels Sants.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_DIÒCESI_PREGA_DAVANT_LES_RELÍQUIES_DE_RAMON_LLULL&&noticia_id=9509

Por Prensa