La Dra. Margarita Bartolomé Pina, de la Institució Teresiana, presentà al Saló d’Actes de l’Obra Social de Sa Nostra la proposta educativa de Pedro Poveda. Hi assistí una representació de col·lectius diversos: Professorat del Col·legi Pedro Poveda, exalumnes, mares i pares d’alumnes, professorat de Religió i amistats.
La Dra. Bartolomé presentà una pedagogia en la qual s’enten que educar ha de ser una relació d’ajuda que a la vegada aspira a servir a l’home i a la societat. “Una generació educada fa gran un poble”, en paraules de Pedro Poveda. Així, als col·legis d’inspiració teresiana es proposa aconseguir ambients acollidors, plens d’humanitat, i es dóna molta importància a l’estudi ajudat de la pràctica. Com demanava Pedro Poveda: “Un sistema nou, un nou mètode, uns procediments tant nous com antics, inspirats en l’amor”. Aquesta proposta tengué moltes ressonàncies en els assistents que amb les seves aportacions enriquiren el col·loqui.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_INSTITUCIÓ_TERESIANA_PRESENTA_LA_PROPOSTA_EDUCATIVA_DE_PEDRO_POVEDA&&noticia_id=10018

Por Prensa