Fidel a la tradició amb el segon dissabte de juliol, la Parròquia de la barriada de l’Horta de Sóller va celebrar la seva solemne festa titular en honor a la Mare de Déu de la Victòria, que va reunir una bona quantitat de fidels tant de la barriada com d’altres indrets de la Vall.Mn. Marià Gastalver va presidir la solemne celebració, que comptà amb la presència del batle Jaume Servera i les Valentes Dones.

Durant la celebració no va mancar el tradicional Ball de l’Oferta a càrrec d’una parella de balladors de l’agrupació Aires Sollerics, ella, per cert, una de les Valentes Dones.
Acabada la celebració, animada amb els càntics del cor parroquial dirigit per Mercè Bernat i amb Maria Antònia Soler a l’orgue, la festa continuà al pati de la parròquia amb una ballada a càrrec d’Aires Sollerics, que va oferir una completa mostra del seu repertori, incloent-hi la presència d’alguns dels seus balladors més joves.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_PARRÒQUIA_DE_L’HORTA_DE_SÓLLER_CELEBRÀ_LA_FESTA_TITULAR_EN_HONOR_A_LA_MARE_DE_DÉU_DE_LA_VICTÒRIA&&noticia_id=9171

Por Prensa