El pots visualitzar aquí:

Aquest audiovisual «retrospectiu» del Sant Pare narra i recorda, a través de les imatges, alguns moments històrics i emblemàtics viscuts pel Pontífex durant aquest 2016. Comença per la seva visita a la sinagoga de Roma al gener i segueix amb altres grans esdeveniments, com ara la fraternal trobada amb el patriarca de Moscou i de totes les Rússies Ciril I i el seu viatge apostòlic a Mèxic al febrer, la celebració de la Missa in Coena Domini Dijous Sant a la Cooperativa Social Auxilium Castelnuovo di Porto, a Roma, i la celebració de la Passió del Senyor a la basílica vaticana.

D’altra banda, la visita a l’illa de Lesbos, a Grècia, a l’abril, la trobada del Pontífex amb el gran imam d’Al-Azhar al Vaticà el maig passat, el seu viatge apostòlic a Armènia al juny, la visita al camp de concentració d’Auschwitz i l’anunci de la propera Jornada Mundial de la Joventut a Panamà tanquen la primera meitat de la seva activitat corresponent als últims 12 mesos. A l’agost el Sant Pare va rebre un grup de famílies sirianes a la Casa de Santa Marta, mentre que al setembre va canonitzar la Mare Teresa de Calcuta i va realitzar el seu viatge a Geòrgia i l’Azerbaidjan. Al mes d’octubre el Papa va visitar les poblacions afectades pel terratrèmol a la localitat italiana d’Amatrice.

El Consistori per a la creació de nous cardenals provinents de les perifèries del món va donar pas, uns dies després i després d’un Any Extraordinari, al tancament de la Porta Santa de la Misericòrdia el 20 de novembre. Finalment, la Secretaria de la Comunicació proposa les imatges del Nadal i la Benedicció Urbi et orbi al desembre.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_SANTA_SEU_RECULL_LES_ACTIVITATS_MÉS_SIGNIFICATIVES_DEL_PAPA_AQUEST_2016&&noticia_id=9605

Por Prensa