La VI Diada Cultural dels Amics del Seminari va tenir lloc ahir 22 de maig a Campanet, i va girar entorn a la figura de Mn. Llorenç Riber i Campins. La jornada, presidida pel bisbe administrador apostòlic de Mallorca, Sebastià Taltavull, començà amb la missa in memoriam, acompanyada pels càntics de l’Schola Cantorum i les peces d’orgue d’Eduardo Covas i Romaguera. A l’homilia, Mons. Taltavull reconegué la important tasca que aquest col·lectiu realitza, que es troba periòdicament amb una motivació cultural i fraternal. Parafrasejant el papa Francesc, recordà com “hi ha estructures eclesials que poden arribar a trair el dinamisme evangelitzador”. I afegí: “Les bones estructures serveixen quan hi ha vida que les sosté”. Va convidar els presents a “ser audaços i creatius en la tasca de repensar els objectius i mètodes de les comunitats”.

Un concert d’orgue a càrrec d’Arnau Reynés va fer les delícies dels presents, per continuar amb una conferència a càrrec de Mn. Joan Bauzà, sobre “Trobar Riber, biografia d’un encís”.

“Amics del Seminari” és un grup creixent que ja agombola prop d’un centenar d’antics alumnes formats al casal de Son Gibert, principalment en la promoció del 69-70.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LES_DIADES_DELS_AMICS_DEL_SEMINARI_ARRIBEN_A_LA_SEVA_SISENA_EDICIÓ&&noticia_id=10058

Por Prensa