Noticia de la Diócesis de Mallorca

LES FRANCISCANES FILLES DE LA MISERICÒRDIA S’UNEIXEN A LA JORNADA MUNDIAL DE PREGÀRIA PER LA CURA DE LA CREACIÓ

Gestión parroquial online

L’any passat, en el marc de la publicació de la seva Encíclica «Laudato sii», el Papa Francesc va instituir a l’Església Catòlica la «Jornada Mundial de Pregària per la Cura de la Creació», unint-se a la data fixada pel Patriarcat Ecumènic de Constantinoble des de 1989: el dia 1 de setembre.

En aquesta Jornada s’ofereix a cada creient i a les comunitats una «valuosa oportunitat de renovar l’adhesió personal a la pròpia vocació de custodis de la creació, elevant a Déu una acció de gràcies per la meravellosa obra que Ell ha confiat a la nostra cura, invocant la seva ajuda per a la protecció de la creació i la seva misericòrdia pels pecats comesos contra el món en què vivim».

La celebració de la Jornada a la mateixa data que l’Església Ortodoxa és una bona ocasió per testimoniar la creixent comunió amb els germans ortodoxos. La Congregació de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia convida a totes les germanes, professionals, voluntaris i laïcat vinculats a elles que tinguin present aquesta intenció en les seves pregària, reflexió i projectes.

Més informació: http://www.hijasdelamisericordia.com/solidaridad/justicia-paz-cuidado-la-creacion

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LES_FRANCISCANES_FILLES_DE_LA_MISERICÒRDIA_S’UNEIXEN_A_LA_JORNADA_MUNDIAL_DE_PREGÀRIA_PER_LA_CURA_DE_LA_CREACIÓ&&noticia_id=9228