L’any passat, en el marc de la publicació de la seva Encíclica «Laudato sii», el Papa Francesc va instituir a l’Església Catòlica la «Jornada Mundial de Pregària per la Cura de la Creació», unint-se a la data fixada pel Patriarcat Ecumènic de Constantinoble des de 1989: el dia 1 de setembre.

En aquesta Jornada s’ofereix a cada creient i a les comunitats una «valuosa oportunitat de renovar l’adhesió personal a la pròpia vocació de custodis de la creació, elevant a Déu una acció de gràcies per la meravellosa obra que Ell ha confiat a la nostra cura, invocant la seva ajuda per a la protecció de la creació i la seva misericòrdia pels pecats comesos contra el món en què vivim».

La celebració de la Jornada a la mateixa data que l’Església Ortodoxa és una bona ocasió per testimoniar la creixent comunió amb els germans ortodoxos. La Congregació de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia convida a totes les germanes, professionals, voluntaris i laïcat vinculats a elles que tinguin present aquesta intenció en les seves pregària, reflexió i projectes.

Més informació: http://www.hijasdelamisericordia.com/solidaridad/justicia-paz-cuidado-la-creacion

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LES_FRANCISCANES_FILLES_DE_LA_MISERICÒRDIA_S’UNEIXEN_A_LA_JORNADA_MUNDIAL_DE_PREGÀRIA_PER_LA_CURA_DE_LA_CREACIÓ&&noticia_id=9228

Por Prensa