Les parròquies de Pollença i del Port de Pollença han preparat l’arribada de les grans solemnitats de Pasqua amb tres moments intensos durant aquesta quaresma. Les actituds que l’Església ens convida a viure de forma especial durant la Quaresma són l’almoina, la pregària i el dejuni. Si bé cada cristià les viu de forma personal, des de les parròquies del nord de Mallorca han volgut viure-les també de forma comunitària. L’almoina es fa visible amb les ofrenes en aliments que la gent aporta a les capelles de la Sang de les dues parròquies, com amb la col·lecta del Dijous Sant, destinada a Càritas parroquial.

La pregària es pogué viure el cap de setmana passat amb les “24h per al Senyor” que s’organitzaren. Començaren a les 18 h amb el Via Crucis al Port de Pollença i alternant moments de celebració amb moments d’adoració al Santíssim, durà fins a la celebració de l’Eucaristia de Pollença de les 19.30h a Pollença. L’amenaça de mal temps impossibilità els actes que s’havien de celebrar als diferents temples del poble, centrant-los als dos temples parroquials.

Finalment, dijous dia 30, recordant les paraules de Jesús en les temptacions del desert “no només de pa viu l’home, sinó de tota Paraula que surt de la boca del Senyor”, es va dur a terme als locals parroquials de Pollença una conferència sobre la formació dels evangelis. Mn. Joan Femenia, diaca al servei de les parròquies de Binissalem i Consell ens il·lustrà sobre l’origen, formació i motivació dels textes sagrats, alhora que ens convidava a enamorar-nos més de la persona de Jesús, el Crist.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LES_PARRÒQUIES_DE_POLLENÇA_VIUEN_AMB_INTENSITAT_LA_QUARESMA&&noticia_id=9870

Por Prensa