La Casa d’Espiritualitat de la Mare de Déu (Caldes de Montbui) va acollir les jornades de formació per a catequistes el passats dies 11, 12 i 13, que enguany portaven el lema “L’Evangeli… de generació en generació”. L’església parroquial de santa Maria i l’Escola Pia de Caldes varen ser els principals espais on s’ha desenvolupat aquesta proposta formativa que cada any aplega més de tres cents catequistes i que l’any passat s’havia celebrat a Tortosa.

Enguany tenien com a tema central l’estudi de la transmissió de la fe a totes les generacions en la qual la catequesi col·labora, seguint l’esperit de l’Exhortació Apostòlica Amoris Laetitia que anima les famílies i les comunitats a ser evangelitzadores i a transmetre la fe no només als seus membres sinó també fora de l’àmbit familiar i comunitari.
Cursos, ponències, espais per a compartir l’experiència catequètica i, sobretot, la celebració i la pregària comunitària varen contribuir a enfortir els catequistes en la seva vocació eclesial d’educació de la fe de persones de totes les generacions.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MALLORCA_ES_FA_PRESENT_A_LA_IX_JORNADA_DE_FORMACIÓ_PER_A_CATEQUISTES_A_CALDES_DE_MONTBUI&&noticia_id=9469

Por Prensa