El bisbe administrador apostòlic de Mallorca, Sebastià Taltavull, presidirà la peregrinació del Jubileu de Catequistes a Roma, que tindrà lloc del 22 al 25 de setembre, en la qual participaran catequistes de Catalunya i Balears. La peregrinació forma part del Jubileu de Catequistes organitzat pel Vaticà amb motiu de l’Any de la Misericòrdia.

Amb aquest peregrinació, a més de donar la possibilitat als seus participants de lucrar-se de les gràcies jubilars, es pretén evidenciar que la catequesi i l’educació religiosa, que catequistes, professors de religió i educadors realitzen és, en si mateixa, una obra de misericòrdia. De fet, es tracta de la primera de les obres de misericòrdia considerades espirituals, «ensenyar a qui no sap», i que el Papa ha convidat a contemplar i posar en pràctica, de manera especial, durant tot l’Any de la Misericòrdia.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MALLORCA,_PRESENT_AL_JUBILEU_DELS_CATEQUISTES_A_ROMA&&noticia_id=9311

Por Prensa