111 nins i nines d’entre 3 i 12 anys han passat enguany per les colònies d’estiu que el CC Sagrat Cor – FECIB organitza en el Casal de Colònies Sagrat Cor de Galilea. Durant les colònies que començaren el passat 2 de juliol i han acabat aquest passat cap de setmana, els infants participants s’han repartit en quatre torns de distinta durada segons la seva edat, acompanyats en aquesta experiència per un equip format per 29 persones entre monitors, monitors en pràctiques, directors de temps lliure i intendents.

Parc Juràsic, el mag d’Oz, els minions i Alícia al país de les meravelles han estat les quatre temàtiques elegides pels equips de monitors per ambientar les seves activitats. Durant els dies de colònies els infants han participat de gincanes, grans jocs, tallers, rutes de senderisme nocturn, excursions a la platja, activitats d’aigua en la piscina del casal, l’aparició sobtada de personatges sobre cada temàtica, etc.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MÉS_DE_CENT_INFANTS_HAN_PASSAT_PER_LES_COLÒNIES_DEL_SAGRAT_COR_A_GALILEA&&noticia_id=9197

Por Prensa