Tots els joves de la Diòcesi que han d’anar a la Jornada Mundial de la Joventut a Cracòvia estan convocats a una missa d’enviament amb el Bisbe de Mallorca al Santuari de la Sang de Palma, el proper 15 de juliol a les 19:30 h. En aquesta trobada hi haurà un temps perquè tots els joves puguin conèixer-se i una celebració d’enviament presidida pel Sr. Bisbe.

Està previst que des de Mallorca parteixi un grup diocesà, al qual s’uniran membres de diversos grups: alumnes dels col·legis de la Puresa, joves del Camí Neocatecumenal, etc. En total un centenar de mallorquins que es faran presents a Cracòvia per afirmar que “ser jove i cristià no és en absolut incompatible”.

VIU LA JMJ DES DE MALLORCA
Per altra banda, la Delegació del Laïcat convida tots aquells que no han partit cap a Polònia a unir-se, via satèl·lit, a la Vetla de la JMJ que tendrà lloc el dissabte 30 de juliol. Compartiran pregària, reflexió i sopar, a més de connectar amb la retransmissió de la Vetlla per seguir-la minut a minut. Es trobaran dissabte 30 a les 18:30 h al Seminari Major (Pl. Sant Jeroni, 1).

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MISSA_D’ENVIAMENT_DELS_JOVES_QUE_PARTIRAN_A_LA_JORNADA_MUNDIAL_DE_LA_JOVENTUT_(JMJ)_DE_CRACÒVIA&&noticia_id=9165

Por Prensa