El moviment Comunió i Alliberament, present a la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, va convidar a Mons. Sebastià Talltavull, Administrador Apostòlic, a una trobada el passat dimecres 22 de març en motiu de dos aniversaris significatius dins el seu carisma, que són el 35 anys del reconeixement pontifici de la Fraternitat de Comunió i Alliberament, que integra els adults que lliurement decideixen pertànyer a aquest camí, i també el 12è aniversari de la mort del seu fundador, Luigi Giussani.
La trobada va començar amb la celebració de l’Eucaristia a l’església parroquial de Lloseta i amb la participació d’un grup significatiu de fidels de la parròquia en la qual pogueren saludar afectuosament l’Administrador Apostòlic. L’Eucaristia volgué ser acció de gràcies per la Fraternitat i oració en sufragi del fundador i altres membres del carisma. Seguidament Mons. Sebastià es va trobar amb els membres del moviment en una de les seves reunions setmanals, que es denomina Escola de Comunitat. En ella, a partir de la guia proposada pel carisma denominat com a “Curs Bàsic del Cristianisme” i concretament seguint un punt del llibre “Per què l’Església”, els participants expressen la seva experiència de com la presència de Jesucrist incideix en les seves vides a partir de la confrontació personal de la realitat i el text proposat. En l’Escola, setmanalment, tots els membres s’ajuden uns a altres a descobrir com Jesucrist continua actuant en la vida quotidiana de cadascú dins el pla de Salvació de Déu i com els segueix cridant a ser els testimonis seus enmig del món d’avui. El bisbe va poder participar d’aquesta proposta educativa que ajuda a madurar en la fe dins aquest carisma i va ajudar a veure com l’Església té com a missió situar en la postura adequada a la persona davant els seus problemes.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MONS._SEBASTIÀ_TALTAVULL_CELEBRA_AMB_COMUNIÓ_I_ALLIBERAMENT_EL_35È_ANIVERSARI_DEL_RECONEIXEMENT_PONTIFICI_DE_LA_FRATERNITAT&&noticia_id=9838

Por Prensa