El passat 10 de setembre es va celebrar a l’Església de la Mercè, en el marc de les Festes de la Mercè 2016, un concert benèfic titulat «Tresors Musicals del Renaixement», a càrrec de la soprano Fiona Stuart-Wilson i el llaütista Guillem Femenias (Membres de «The Archduke ‘s Consort»). Es varen recaptar 350 euros, els quals aniran destinats al ‘Ropero’ de la Mercè, obra social mercedària que reparteix robes i aliments als necessitats.

També a la Mercè, el passat 16 de setembre es va celebrar la memòria litúrgica dels 19 màrtirs Mercedaris de la Guerra Civil, entre ells el mallorquí Fra Jesús Eduardo Massanet. La novena va ser predicada pel pare Ricardo Ramos i es va exposar la relíquia. Finalment, es va donar pas a la projecció de l’audiovisual «Palmas i Olivos: Mercedarios mártires del siglo XX» i el posterior col·loqui, amb la narrativa d’Ana Flavia, que va recordar el gran amor dels màrtirs per Crist i Maria de la Mercè, fins a donar la vida.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MÚLTIPLES_ACTIVITATS_AMB_MOTIU_DEL_JUBILEU_MERCEDARI&&noticia_id=9306

Por Prensa