www.sapoblaparroquia.es. És la nova web de la Parròquia de sa Pobla, elaborada per Mn. Felip Salvador Diez, tutelat pel Sr. Carlos de Juan Valls, professor de Sant Vicenç de Paül d’Inca. L’objectiu de la pàgina és acostar la parròquia als seus feligresos i a tots aquells que la vulguin conèixer.
A la pàgina d’inici es fa una presentació dels dos temples que pertanyen a la parròquia, el temple parroquial i l’Oratori de Crestatx. També s’ofereix informació sobre els difunts del dia, l’Evangeli del dia amb una breu reflexió i el sant del dia. També trobam l’agenda parroquial.
També es pot accedir a distintes pàgines on es van detallant les activitats de la parròquia i el seu funcionament. Cal destacar la pàgina dels sagraments, on s’ofereix una catequesi per a cada un d’ells així com també les passes a fer per a sol·licitar-los.
A la pàgina també s’aniran penjant les encícliques del Sant Pare així com aquells documents d’interès que vagin sorgint.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=NOVA_WEB_DE_LA_PARRÒQUIA_DE_SA_POBLA&&noticia_id=9189

Por Prensa