Divendres passat a l’església del Monestir de Sant Bartomeu d’Inca es va presentar el programa oficial dels actes de la Setmana Santa de la localitat. A l’acte, organitzat per l’Associació de Confraries de Setmana Santa d’Inca, varen assistir el batle, Virgilio Moreno; el Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura, Antoni Rodríguez; el rector, Antoni Vadell i tota la junta directiva de l’associació, amb el president José Fernández al capdavant de la mateixa.
Els alumnes de l’Escola de Música Antoni Torrandell varen cantar algunes cançons i varen fer sonar instruments donant major brillantor a la presentació. El rector Antoni Vadell, va agrair la tasca de l’Associació de Confraries a la Setmana Santa d’Inca: «És molt digna i val la pena participar en els actes que se celebren, són molts mesos de treball i reunions», va afirmar. També va agrair la col·laboració de l’Ajuntament que a través de les diferents Comissions fa possible que es puguin dur a terme amb normalitat.
En el programa s’ha introduït per primera vegada el Pregó de l’any passat i una nota biogràfica de la Confraria Joventut Seràfica, que va ser fundada l’any 1938. La idea és continuar any rere any divulgant la història de cadascuna de les confraries. Com a novetat cal destacar que en la processó del Divendres Sant s’estrenarà un nou pas que porta per títol «El penediment del centurió». El portaran quatre persones i pertany a la Confraria de la Salle.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=PRESENTAT_EL_PROGRAMA_DE_SETMANA_SANTA_D’INCA&&noticia_id=9847

Por Prensa