Dins el marc de la festa de Sant Jordi, amb tanta tradició llibretera, la seu de la Institució Pública Antoni Maria Alcover de Manacor va acollir dia 20 d’abril la presentació del llibre Sermó de Santa Àgueda predicat [a Sencelles] l’any 1899 per Mn. Antoni Maria Alcover. L’edició d’aquesta publicació és conjunta entre la Institució i la Fundació Mossèn Bartomeu Oliver i Amengual de Sencelles. Una primera presentació ja s’havia dut a terme a Sencelles dins el marc de les festes patronals de Santa Àgueda.

En el transcurs de l’acte hi intervingueren Maria Magdalena Gelabert, Jordi Llabrés i Joan Miquel Riera, autors dels articles previs a la transcripció del sermó propiament dit. També el rector de Manacor, Mn. Andreu Genovart, i el de Sencelles, Mn. Joan Pons, el Batle de Sencelles, Joan Carles Verd i la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, Antònia Llodrà.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=PRESENTAT_EL_SERMÓ_DE_SANTA_ÀGUEDA_DE_MN._ANTONI_M._ALCOVER&&noticia_id=8928

Por Prensa