1. De veres puc marcar les dues caselles alhora? Sí. Es poden marcar les dues caselles conjuntament.
2. I és cert que marcant les dues caselles es duplica l’ajuda? Sí. Cada casella marcada genera el 0,7%. Si marques les dues es destina l’1,4%.
3. I a mi em costa alguna cosa? No. No et costa res. Tu decideixes la destinació de l’1,4% dels teus impostos.
4. I si no marc alguna casella? Hisenda destinarà l’import corresponent a altres partides dels pressupostos generals de l’Estat.
5. Per què és bo marcar la casella de l’Església Catòlica? Perquè així pots destinar un percentatge dels teus impostos a col·laborar amb les necessitats de l’Església i la seva intensa labor pastoral.

6. Per què he de marcar també la casella Finalitats Socials? Perquè d’aquesta manera, un percentatge dels teus impostos es destina a projectes socials en el nostre entorn i als països més desfavorits.
7. Percep Càritas fons de les caselles d’Església catòlica i de Finalitats Socials? Sí. Càritas és part essencial de l’Església Catòlica i, a més, com a organització social, rep fons de la casella de Finalitats Socials.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=SET_PREGUNTES_BÀSIQUES_SOBRE_LA_DECLARACIÓ_DE_LA_RENDA&&noticia_id=8857

Por Prensa