El passat dissabte 9 d’abril, sis joves de la Parròquia de Nostra Senyora de la Consolació de Porreres varen rebre el Sagrament de la Confirmació. La cerimònia va ser presidida pel Bisbe de Mallorca Mons. Javier Salinas. A la celebració participaren els familiars dels joves i feligresos de la parròquia. La celebració va ser molt emotiva i viscuda. Al final, el Senyor Bisbe va fer entrega a cada un dels confirmats d’un Sant Crist fet de branques d’arbres del Burundi que els havia portat d’aquelles terres llunyanes d’Àfrica el rector Sebastià quan va servir com a missioner allà.

Aprofitant la visita de Mons. Salinas, el rector va mostrar les reformes que es varen realitzar a finals d’any passat a la vicaria i a la rectoria de Porreres. Es va visitar la nova sala multiusos de la rectoria i totes les sales que s’han construït a la vicaria i que des del passat gener són emprades per a la catequesi parroquial.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=SIS_JOVES_REBEN_EL_SAGRAMENT_DE_LA_CONFIRMACIÓ_A_PORRERES&&noticia_id=8879

Por Prensa