El diumenge 22 de maig, la Parròquia de la Santíssima Trinitat de Palma va celebrar la seva festivitat amb tot l’esplendor que dóna la gran participació i col·laboració de tots els fidels que han omplert el temple completament. L’Eucaristia va ser presidida per Mn. César Murillo, rector de la parròquia del Sagrat Cor.

El cor de l’Associació d’Alumnes de la Universitat Oberta per a Majors (UOM), dirigit per la seva directora Irina Capriles, ha col·laborat amb els seus cants a donar més solemnitat a la festa, acompanyats per l’organista de la parròquia, Pere Aguiló.
Representants dels diferents grups i activitats de la comunitat parroquial han fet entrega de les ofrenes: catequesi de comunió, postcomunió, confirmació i adults, grup Iter Iesu, escolans, Vida Creixent, lectors, música i guitarres, Consell Parroquial, neteja del temple i atenció als malalts.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=SOLEMNITAT_DE_LA_SANTÍSSIMA_TRINITAT_A_PALMA&&noticia_id=9001

Por Prensa