Ahir, a la seu de Càritas Mallorca, es trobaren alguns membres dels equips directius de Càritas de Menorca, Eivissa i Mallorca a la trobada de Càritas Regional que es duu a terme de forma periòdica. Aquestes trobades tenen per objectiu poder tractar temes que afecten al conjunt de les tres Càritas diocesanes, per prendre alguna decisió de conjunt i alhora poder compartir informacions sobre la marxa de cada una d’elles en vistes a enriquir la comunió interdiocesana.

Un dels temes que es varen posar damunt la taula varen ser els diversos projectes de recollida i tractament de roba de segona mà que diferents Càritas estan duent a terme i les passes que s’estan donant per a una millora en el tractament del tèxtil tant en la seva dimensió social com mediambiental. A més a més es parlaren de temes destacats del darrer Consell i Comissió Permanent de Càritas Espanyola i que afecten a les Càritas diocesanes de les illes en relació amb el tema dels refugiats i de la relació amb les administracions públiques i fundacions privades.

Finalment, des de cada Càritas Diocesana, es va informar d’aquells aspectes més destacats que es viuen al si de cada entitat i que serveixen per consolidar el projecte comú que en definitiva regeix l’objectiu de Càritas: estar prop i servir els més vulnerables de la nostres societats illenques.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=TROBADA_DE_CÀRITAS_REGIONAL_A_MALLORCA&&noticia_id=9499

Por Prensa