Els nins i nines de segon curs de catequesi de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu han rebut el sagrament de la reconciliació en el marc d’una jornada de Misericòrdia que s’ha celebrat a Selva. El sagrament estava inclòs dins una gimcana que s’ha duit a terme pels carrers del poble. Dividits en petits grups, el centenar de nins i nines que es preparen per a la comunió a les tres parròquies d’Inca i les de Selva, Caimari, Lloseta, Mancor i Biniamar, han hagut de superar dotze etapes diferents en les quals se’ls ha mostrat com actua la misericòrdia del Pare.
Cada prova ha començat amb la lectura d’un fragment de l’Evangeli que parla de misericòrdia, com la paràbola del fill pròdig, la dona adúltera o el diàleg amb el bon lladre. I tot seguit els nins i nines han participat en un joc vinculat a la lectura que havien acabat d’escoltar. En l’onzena etapa, han visionat un vídeo en què infants de la seva edat els explicaven com era el sagrament de la confessió i han fet el seu primer examen de consciència. I finalment en la darrera etapa, ja dins l’església, s’han confessat per primera vegada, de forma individual, amb un dels sacerdots de l’agrupació de parròquies.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=UN_CENTENAR_D’INFANTS_DE_LA_UNITAT_DE_PASTORAL_DE_LA_MARE_DE_DÉU_REBEN_EL_SAGRAMENT_DEL_PERDÓ_DINS_UNA_GIMCANA&&noticia_id=10030

Por Prensa