Més de dos-cents adoradors procedents de les seccions mallorquines de Palma, Inca, Manacor, Calvià, Sóller, sa Pobla i Sencelles, i representants de Porreres, i de la menorquina de Maó i del Consell Diocesà de Menorca es reuniren a la basílica de Sant Francesc de Palma el passat dissabte 18 de juny amb l’objecte de celebrar la vigília d’adoració eucarística nocturna interdiocesana en el marc de l’Any Jubilar pel VII Centenari de la mort del Beat Ramon Llull. La missa estacional fou presidida pel Bisbe de Mallorca, Mons. Javier Salinas.

Acabada la missa i exposat el Santíssim, Mn. Joan Pons, director espiritual diocesà de Mallorca, presidí l’Ofici de Lectura propi del Beat Ramon amb la segona lectura presa de la seva Contemplació de Déu en deu maneres. La cinquena, per l’Eucaristia. Seguidament, els participants es prepararen per lucrar la indulgència plenària d’aquest Any Jubilar. Culminà tot amb la processó pel claustre i la benedicció del Santíssim als fruits i a tots els nostres termes al bell mig d’aquell i amb la veneració de la relíquia i les despulles del Beat.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=VIGÍLIA_INTERDIOCESANA_D’ADORACIÓ_NOCTURNA_DE_BALEARS_&&noticia_id=9119

Por Prensa