La Capella del Seminari Major va romandre oberta 24 hores ininterrompudament de divendres 4 a les 18 h fins al dissabte 5 a les 18 h per celebrar les «24 hores per al Senyor», iniciativa proposada pel Papa Francesc a totes les diòcesis del món.

Els dies 4 i 5 de març el Papa Francesc va convocar la jornada «24 hores per al Senyor», amb el desig que moltes persones s’apropin al sagrament de la Reconciliació, entre elles molts joves «els qui en una experiència semblant solen retrobar el camí per tornar al Senyor, per viure un moment d’intensa pregària i redescobrir el sentit de la pròpia vida».

Per iniciativa del Seminari i de la Delegació de Pastoral Vocacional va tenir lloc al Seminari Major. En cadascuna de les 24 hores es va fer present una delegació, moviment o grup que va ajudar a l’oració. Més de 500 persones varen passar per la capella del Seminari Major per trobar-se amb el Senyor i rebre el sagrament del perdó.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=24_HORES_PER_AL_SENYOR:_EXPERIMENTAR_LA_MISERICÒRDIA_DE_DÉU&&noticia_id=8760

Por Prensa