La Delegació de Catequesi organitza per a aquest dissabte una Jornada per a catequistes sobre la Intel·ligència Espiritual a la catequesi i el mètode de l’Oratori, que tindrà lloc a Llucmajor a partir de les 10 h. Es tracta d’una formació molt indicada per a tot/a catequista que vulgui oferir un procés de despertar en la fe als infants de la seva parròquia i tingui interès en conèixer de primera mà i de forma molt pràctica aquest mètode.

El P. Fran Urrutia, claretià del País Basc i expert en Oratori, ve uns dies a Mallorca per impartir uns tallers formatius sobre aquesta matèria a professors de EP i ESO i catequistes, per tal d’ajudar-los a seguir aprofundint en tot allò que té a veure amb el despertar en la fe, la intel·ligència espiritual i el mètode de l’Oratori.

9:30 Benvinguda a la rectoria de Llucmajor

10:00 Xerrada del P. Fran Urrutia sobre el mètode de l’Oratori

11:00 Descans

11:15 Taller pràctic: Com fer un Oratori?

12:00 Descans

12:30 Presentació del llibre de Mn. Eugeni Rodríguez Adrover La Inteligencia Espiritual y la Catequesis. Ed. PPC.
Lloc: Claustre de Sant Bonaventura, C/ Fra Joan Garau, n. 2 – Llucmajor

Durant tot aquest curs, la Delegació de Catequesi ha estat incidint en la importància que té pel procés catequètic i d’iniciació cristiana dels infants el fet de poder oferir-los, des de ben petitons, una proposta seriosa i acurada de “Despertar en la fe” que els ajudi a desvetllar i experimentar el “desig” de Déu.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=JORNADA_FORMATIVA_SOBRE_ELS_ORATORIS&&noticia_id=8916

Por Prensa