Per cinquena temporada consecutiva, el taller de moda solidària Koluté, de Càritas Mallorca, presentà la nova col·lecció de primavera i estiu en un acte públic. Va ser el passat 27 de maig a la Plaça Major de Palma. L’acte de presentació d’aquest projecte de cooperació va comptar amb una ballada de Lindy Hop amb el trio de música Stephanova, la mostra de les peces de vestir i la seva comercialització en un espai de venda.

El Taller Koluté va néixer l’any 2012 i des de llavors ençà dóna suport a projectes d’infància de Càritas Senegal. Koluté, confiança en wolof —una de les llengües parlades a Senegal— dóna nom a un projecte capdavanter en la cooperació entre Càritas Senegal i Càritas Mallorca. Es tracta d’un taller de moda i confecció amb teles africanes dutes de Senegal i amb disseny europeu que són treballades per mans de sastres senegalesos vinguts a Mallorca a la recerca d’un futur millor per ells i les seves famílies que han quedat allà.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA_PRESENTA_LA_5A_EDICIÓ_DE_MODA_SOLIDÀRIA_DE_KOLUTÉ&&noticia_id=9033

Por Prensa