Des de Càritas Mallorca un any més agraeixen la participació i dedicació de totes les persones voluntàries. Càritas Espanyola, com a membre actiu de la Plataforma del Voluntariat a Espanya (PVE), es suma a la crida llançada pel conjunt de les organitzacions de voluntariat del país davant la celebració, el 5 de desembre, del Dia Internacional del Voluntariat. En un Manifest difós amb motiu d’aquesta jornada, la PVE convida a reivindicar el valor de la solidaritat com a eina social per “canviar el món i fer-ho”.
“Cridats a ser Comunitat”
Aquesta invitació entronca amb l’objectiu de la campanya institucional 2016-17 de Càritas, on els voluntaris i voluntàries, com resa el seu lema, estan “Cridats a ser Comunitat”, sensibilitzant sobre la importància d’aprendre a viure en comú en la realitat global del nostre món, prenent consciència de la responsabilitat de la cura del planeta, denunciant les situacions d’injustícia i falta de compliment dels drets humans, i animant i treballant en l’enfortiment de les nostres comunitats.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_REIVINDICA_LA_FORÇA_DE_LA_SOLIDARITAT_DE_LES_PERSONES_VOLUNTÀRIES_PER_A_CONSTRUIR_COMUNITAT&&noticia_id=9533

Por Prensa