“Valents amb l’esperit: Envia’m!” És el lema de la trobada organitzada per les delegacions de Pastoral Vocacional, Catequesi i el Seminari de Mallorca. Joves i catequistes es trobaren a Petra el proper 6 de maig on compartiren una jornada formativa i de trobada, en el context de la 54a Jornada Mundial d’Oració per les Vocacions.

Mn. Bruno Bérchez, delegat de Pastoral Juvenil de Barcelona, es dirigí a tots els presents com a inici de la jornada, en una xerrada orientada a ajudar a plantejar-se i acompanyar la vocació dels infants i joves. En un to amè i amb referències a símbols actuals, Bérchez va demanar als presents “a quin Déu servim i quan i com l’escoltam”.

Acte seguit, el Bisbe Administrador Apostòlic, Mons. Sebastià Taltavull, es va dirigir als catequistes presents a la jornada tot presentant-los com a “deixebles missioners per al segle XXI”: “Com a part del seu misteri d’amor cap a la humanitat, Déu dota la totalitat dels fidels d’un institut de la fe, que els ajuda a discernir el que ve realment de Déu”, afirmà Taltavull, parafrasejant el Papa Francesc. En aquest sentit, dirigint-se als catequistes, comentà com “cadascun els batiats, sigui quina sigui la seva funció a l’Església, és un agent evangelitzador”, i afegí: “Tot cristià és missioner en la mesura en què s’ha trobat amb l’amor de Déu en Crist Jesús”..

Acabà la jornada amb l’Eucaristia a la Parròquia de Petra, presidida pel Bisbe Sebastià, i un sopar a la plaça de l’Església.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CENTENARS_DE_JOVES_I_CATEQUISTES_ES_REUNEIXEN_A_PETRA_PER_COMPARTIR_UNA_JORNADA_FORMATIVA&&noticia_id=9988

Por Prensa