L’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, presidirà la celebració de clausura de l’Any Jubilar de la Misericòrdia el proper diumenge 13 de novembre a la Catedral a les 10:30 h, en una cerimònia a la qual està convidat tot el Poble de Déu de Mallorca.

El Papa Francesc, per la Carta Apostòlica Misericordiae Vultus, convocà el Jubileu de la Misericòrdia. En el mateix document establí que s’obriria a Roma la solemnitat de la Immaculada Concepció de Maria i, a les distintes diòcesis, el 13 de desembre següent.

Tal com preveia l’Any Jubilar, es designaren temples jubilars on els feels podien guanyar el Jubileu: Església de la Sang, Santuari de Lluc i la mateixa Catedral, reservada per a grans esdeveniments. La indulgència plenària es guanya amb les condicions acostumades de comunió eucarística, confessió dins els dies precedents o següents i pregària per les intencions del Papa.

Durant aquest temps, centenars de fidels han passat per les tres portes santes obertes per a tal fi.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CLAUSURA_DE_L’ANY_DE_LA_MISERICÒRDIA_A_LA_CATEDRAL&&noticia_id=9439

Por Prensa