El Bisbe Sebastià Taltavull es reuní el passat 28 d’octubre amb la Comissió Permanent de Càritas, que inclou la dirección i els coordinadors dels diferents equips. A la reunió hi va ser present també el Vicari General, Mn. Antoni Vera. Es va parlar de la situació dels diferents projectes que es duen a terme des de Càritas, sobretot de nous projectes per donar resposta a les necessitats de les persones que atenen, la relació de l’entitat amb les administracions locals, insulars i autonòmiques, la situació econòmica i patrimonial de l’entitat, la relació entre les Càritas a nivell Regional i amb Càritas Espanyola i el programa de formació per als tècnics de Càritas.

El mateix dia es reuní amb el Consell Directiu Diocesà. La directora, el Delegat, la Secretària General i els voluntaris representants dels grups d’acció social dels diferents arxiprestats pogueren expressar al Bisbe les seves preocupacions i la diversitat dels diferents territoris de Mallorca.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_BISBE_SEBASTIÀ_S’ACOSTA_A_LA_REALITAT_DE_CÀRITAS_DIOCESANA&&noticia_id=9443

Por Prensa