Comunicat de l’Administrador Apostòlic de Mallorca
sobre el nomenament de Mons. Antoni Vadell Ferrer
com a Bisbe Auxiliar de Barcelona

Tenc el goig de comunicar a l’Església de Mallorca la notícia del nomenament com a Bisbe Auxiliar de l’Arxidiòcesi de Barcelona del prevere de la nostra Església Diocesana, Vicari Episcopal per a l’Evangelització i Rector coordinador de la Unitat Pastoral d’Inca, Mons. Antoni Vadell Ferrer. Una notícia que a tots ens umpl d’immensa alegria i agraïment al Senyor i al sant Pare, el papa Francesc per haver estat escollit per a l’Ordre de l’Episcopat i al servei de l’Església germana de Barcelona. Amb ell, també ha estat nomenat Bisbe Auxiliar de la mateixa Arxidiòcesi catalana, Mons. Sergi Gordo Rodríguez, on ha exercit fins ara com a Canceller-Secretari.

Us convid que des d’aquest moment, i manifestant-los la nostra estima fraternal, preguem el Senyor que acompanyi el seu ministeri episcopal i es faci present en ells per la força del seu Esperit, els ompli dels seus dons i puguin realitzar segons el cor de Déu la seva tasca de Pastors al servei de l’Església que els ha estat encomanada, participant com a primers col·laboradors de Mons. Joan Josep Omella Omella, Arquebisbe de Barcelona i Cardenal electe.

Rebin la nostra més cordial felicitació per aquesta nova missió que el sant Pare, el papa Francesc, els encomana en bé de tot el Poble de Déu, per ajudar a fer realitat en qualsevol lloc i en comunió d’Església amb els preveres, membres de Vida Consagrada i laïcat cristià, la necessària conversió pastoral, amb la qual el Senyor demana que ens hi impliquem amb un autèntic esperit evangèlic.

† Sebastià Taltavull Anglada
Bisbe Auxiliar de Barcelona i Administrador Apostòlic de Mallorca

Palma de Mallorca, 19 de juny de 2017

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=COMUNICAT_DE_L’ADMINISTRADOR_APOSTÒLIC_DE_MALLORCA_SOBRE_EL_NOMENAMENT_DE_MONS._ANTONI_VADELL_FERRER_COM_A_BISBE_AUXILIAR_DE_BARCELONA&&noticia_id=10150

Por Prensa