Els Bisbes sufraganis de la Província Eclesiàstica Valentina (de les diòcesis amb seu a la Comunitat Valenciana i les Illes Balears): el Bisbe d’Eivissa, el Bisbe de Mallorca, el Bisbe d’Oriola-Alacant, el Bisbe de Sogorb-Castelló, el Bisbe auxiliar de València així com l’Administrador Diocesà sv de Menorca, manifestam públicament la nostra comunió amb el nostre Metropolità, el Sr. Arquebisbe de València, Cardenal Antonio Cañizares Llovera, en la seva valenta defensa de la fe i dels valors cristians.

Així mateix volem mostrar la nostra solidaritat pels immerescuts i injustos atacs que està patint des de determinats sectors de la societat, que no respecten el dret a la llibertat d’expressió així com l’exercici de la seva tasca episcopal, basat en el dret a la llibertat religiosa, reconeguts tots dos en el nostre ordenament constitucional.

Demanam dels nostres fidels oracions perquè el Senyor l’enforteixi i l’il·lumini en l’exercici del seu ministeri episcopal.

 

 
† Javier Salinas i Viñals, Bisbe de Mallorca

† Jesús Murgui Soriano, Bisbe d’Oriola-Alacant

† Casimiro López Llorente, Bisbe de Sogorb-Castelló

† Vicente Juan Segura, bisbe d’Eivissa-Formentera

† Esteban Escudero Torres, Bisbe auxiliar de València

Gerardo Villalonga Hellín, administrador diocesà, s.v. de Menorca

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=COMUNICAT_DELS_BISBES_DE_LA_PROVÍNCIA_ECLESIÀSTICA_VALENTINA&&noticia_id=9090

Por Prensa