El 8 de desembre, coincidint amb la solemnitat de la Immaculada Concepció, un grup de 65 fidels es va consagrar a la Verge, a la Parròquia Ntra. Sra. del Roser de Son Cladera. Va tenir lloc a la Missa presidida pel seu rector, pare Eusebio Capel. Els consagrats, vestits amb una peça de blanc o portant flors d’aquest color per representar la puresa de la Verge, varen recitar una oració de consagració o de renovació.

L’acte va arribar després de 33 dies de preparació, seguint un mètode inspirat en la Consagració Total a Jesús per la Mare de Déu de Sant Lluís Maria Grignion de Montfort i que aprofundeix en la mariologia a través dels ensenyaments de quatre grans sants: el propi Sant Lluís Maria Grignion, Sant Maximilià Kolbe, Sant Joan Pau II i Santa Mare Teresa de Calcuta. El grup de laics ha anat rebent aquestes reflexions diàries, a través del responsable a Mallorca, Joan Carles Gual, a través d’un sistema coordinat que funciona a nivell mundial, unint-se Espanya, Panamà, Mèxic, Estats Units, Alemanya, Suïssa, Nicaragua, República Dominicana, Veneçuela, Costa Rica, el Salvador, Colòmbia, Xile, Equador, Argentina, Brasil, Itàlia, França i Anglaterra i que permet que milers de catòlics del món sencer es consagrin el mateix dia.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CONSAGRACIÓ_A_MARIA_A_NIVELL_MUNDIAL&&noticia_id=9548

Por Prensa