Del dia 26 al 30 de gener la vila de Costitx ha celebrat el 98è aniversari del traspàs de la Venerable succeït el dia 30 de gener de l’any 1919. Tant el dies del tridu, com el dia de la Festa central, Mn. Pere Fiol i Tornila, cronista diocesà, refrescà la memòria d’aquesta insigne laica cristiana de començament del segle XX, Margalida Amengual Campaner, presentant-la com a «ànima eucarística». A la vegada s’estrenà l’Himne «Margalida de Costitx», Lletra de Mn. Pere Orpí i Ferrer (1968), música del P. Francesc Batle Pons, TOR (2016).

Membres dels moviments apostòlics als quals va pertànyer aquesta costitxera adoptada com, Terciaris Franciscans i Maries del Sagrari d’altres indrets de la Diòcesi, s’hi feren presents. La feligresia de Costitx ja dóna passes per a la celebració del centenari de la mort de la Venerable Margalida Amengual, de ca ses Catives (2018-2019).

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=COSTITX_CELEBRA_LA_VENERABLE_MARGALIDA_CATIVA&&noticia_id=9689

Por Prensa