El passat 29 de novembre es va signar un conveni de col·laboració entre el Bisbat de Mallorca i la Fundació Pere Tarrés. El varen signar Mons. Sebastià Taltavull Anglada, com a Administrador Apostòlic de Mallorca i el Sr. Antoni Millet i Abbad com a President del Patronat de la Fundació.
Aquest conveni escenifica un renaixement pel que fa a l’educació en el lleure dins la Diòcesi de Mallorca. El Bisbat, amb l’experiència i el bon fer del MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans) de la Fundació Pere Tarrés, pretén donar una empenta als Esplais de Mallorca, acompanyant-los i ajudant-los en la seva tasca pedagògica i organitzativa, sempre guiats per l’amor que Jesús ens va ensenyar.
El MCECC compta amb una estructura sòlida, amb la qual a partir d’ara, el GDEM caminarà juntament amb ell i formarà part d’aquest Moviment, que a Catalunya compta amb més de 200 esplais.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_BISBAT_SIGNA_UN_CONVENI_DE_COL·LABORACIÓ_AMB_LA_FUNDACIÓ_PERE_TARRÉS&&noticia_id=9595

Por Prensa