Noticia de la Diócesis de Mallorca

EL COL·LEGI SANT PERE CELEBRA EL DOMUND

Gestión parroquial online

El Col·legi Sant Pere ha celebrat durant la setmana del 17 al 23 la jornada del DOMUND. Els alumnes de 5è i 6è tingueren l’oportunitat d’escoltar les experiències de Mn. Vicenç Miró que durant sis anys va estar a terres argentines. Els alumnes varen mostrar molt d’interès i li varen poder fer diverses preguntes per saber quina és la tasca d’un missioner. No va faltar el cant amb una cançó missionera que va voler ser un himne a l’esperança i a la vegada pregària per tots els missioners i missioneres que treballen i anuncien l’Evangeli per tot arreu.

Per la seva banda, els alumnes d’Educación Secundària i Batxillerat varen poder compartir l’experiència d’un jove voluntari, Toni Miró, que treballa a la Delegació de Missions, i que fa tres estius consecutius comparteix el seu temps de vacances amb els més necessitats de Perú, Rwanda i Burundi. Diverses preguntes serviren perquè els joves poguessin conèixer la realitat missionera de tants de mallorquins que ho deixen tot per anar ajudar als més desfavorits.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_COL·LEGI_SANT_PERE_CELEBRA_EL_DOMUND&&noticia_id=9407