Més d’un centenar de persones participà diumenge, 23 d’octubre, a la sortida parroquial de la parròquia de l’Encarnació al Monestir de la Real. A peu, en cotxe, en bus o en bici, nins, joves adults i gent gran compartiren unes hores de fraternitat i joia. Després de la pregària inicial, que tenia com a rerefons unes paraules de Ramon Llull, es va celebrar una assemblea parroquial, amb la participació de tots els grups, que explicaren la seva tasca. L’objectiu era conèixer, comunicar i millorar el que es fa.

Va seguir un temps perquè cada participant hi aportàs la seva: Què afegiries? Què canviaries? Eliminaries alguna activitat? Alhora, el infants gaudiren dels jocs preparats pels Escoltes i Club d’Esplai de l’Encarnació a la plaça del monestir. Per concloure la diada, es va compartir la taula de l’Eucaristia i la taula del dinar de pa i taleca.

Amb aquesta sortida parroquial. la parròquia de l’Encarnació celebra el inici del nou curs 2016-2017, una vegada més sota la protecció de la Mare de Déu.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=SORTIDA_AL_MONESTIR_DE_LA_REAL_DE_LA_PARRÒQUIA_DE_L’ENCARNACIÓ&&noticia_id=9409

Por Prensa