El Col·legi Sant Pere ha celebrat durant la setmana del 17 al 23 la jornada del DOMUND. Els alumnes de 5è i 6è tingueren l’oportunitat d’escoltar les experiències de Mn. Vicenç Miró que durant sis anys va estar a terres argentines. Els alumnes varen mostrar molt d’interès i li varen poder fer diverses preguntes per saber quina és la tasca d’un missioner. No va faltar el cant amb una cançó missionera que va voler ser un himne a l’esperança i a la vegada pregària per tots els missioners i missioneres que treballen i anuncien l’Evangeli per tot arreu.

Per la seva banda, els alumnes d’Educación Secundària i Batxillerat varen poder compartir l’experiència d’un jove voluntari, Toni Miró, que treballa a la Delegació de Missions, i que fa tres estius consecutius comparteix el seu temps de vacances amb els més necessitats de Perú, Rwanda i Burundi. Diverses preguntes serviren perquè els joves poguessin conèixer la realitat missionera de tants de mallorquins que ho deixen tot per anar ajudar als més desfavorits.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_COL·LEGI_SANT_PERE_CELEBRA_EL_DOMUND&&noticia_id=9407

Por Prensa